Vanhees Blog

Wettelijk pensioen ontoereikend voor uw toekomstplannen

22 november 2015

Ongeacht hoe oud u bent, één ding staat vast : het wettelijk pensioen zal in de toekomst ontoereikend zijn om uw toekomstplannen te realiseren.. terwijl de belastingsdruk toeneemt!

Met het “Pension Plan” van AXA bieden wij u de mogelijkheid om uw noodzakelijke spaarpot aan te leggen, al dan niet met een fiscaal voordeel van 30% van de gestorte premies (op jaarbasis)!

Elke gestorte euro in 2015, levert in 2016 30% fiscaal voordeel op !

U kan dus gedurende uw hele loopbaan profiteren van fiscaal voordeel én u bouwt voldoende kapitaal op om echt comfortabel en volop van uw pensioen te kunnen profiteren…

De extra spaarpot voor uw pensioen bouwt u nu op door twee hedendaagse en doelgerichte levensverzekeringen tak21 en/of tak23 van AXA Belgium te combineren in een flexibel spaarplan.
U spaart immers op uw eigen ritme en volgens uw beschikbare middelen. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om u en uw gezin op elk ogenblik tegen bijna alle grote en kleine tegenslagen van het leven te beschermen.

Bij het afsluiten van een overlijdensdekking in uw Pension Plan ontvangt u van AXA een geschenk van 100 € (indien u intekent voor 31/12/2015).

Pension plan zorgt ervoor dat u uw leven kunt blijven beleven. Ook tijdens uw pensioen!

We overtuigen u met volgende videoboodschap :  https://www.youtube.com/watch?v=LLyEDSmQzlA

Meer weten? Geef ons een seintje voor een afspraak, stuur een mail voor een vrijblijvende offerte of kom langs in ons kantoor voor informatie over een persoonlijk pensioenopbouwplan en de hieraan verbonden fiscale voordelen !