Verzekeringen

Vertrouw op een verzekeringsvoorstel op maat

Als onafhankelijke makelaar bieden wij zowel particulieren als zelfstandigen en KMO’s een compleet verzekeringsaanbod. Zo selecteren wij, afhankelijk van uw wensen en behoeftes, uit de vrijwel eindeloze mogelijkheden de polissen die u aan de juiste prijs de beoogde bescherming garanderen. Wij werken op maat een aantrekkelijk voorstel uit dat we u persoonlijk toelichten.

Voor elk risico de juiste verzekering

Voor elke mogelijk risico hebben wij de juiste verzekeringen met talrijke opties en extra waarborgen die we, afhankelijk van uw situatie, voorstellen.

  • Brandverzekeringen
  • Rechtsbijstandsverzekeringen
  • Hospitalisatieverzekeringen
  • Verzekering gewaarborgd inkomen
  • Beleggingsverzekeringen
  • Familiale verzekeringen
  • Autoverzekeringen
  • Ongevallenverzekeringen
  • Burgerlijke aansprakelijkheid uitbating

Bent u voor alle risico’s gedekt?
Betaalt u voor dubbele waarborgen?

Verzekeringspolissen zijn uitermate complex. De kleine lettertjes maken vaak een wereld van verschil. Door het enorme aanbod van mogelijke verzekeringen, loopt u een grote kans op overlappende waarborgen. In dat geval betaalt u onnodig premies. In het andere geval ontstaan er, zonder dat u het beseft, ongedekte risico’s en bent u onderverzekerd.

Laat daarom uw huidige verzekeringspakket vrijblijvend doorlichten door de experts van Zakenkantoor Vanhees.

Hoe gaan wij te werk?

Als onafhankelijke verzekeringspartner analyseren we uw bestaande verzekeringssituatie en bespreken we uw verwachtingen. Op basis hiervan werken we een optimaal verzekeringspakket uit, waarbij we de beste polissen op uw maat selecteren.

Dit vrijblijvend voorstel lichten we tijdens een volgende afspraak uitgebreid toe, waarna u met kennis van zaken de juiste keuzes maakt. Met ons voorstel geniet u van de juiste waarborgen en betaalt u niets te veel.

Wij houden contact

Jaarlijks contacteren wij alle zelfstandigen en KMO’s in ons klantenbestand om hun verzekeringsportefeuille kritisch te bespreken. Samen gaan we na of de lopende polissen nog de garanties bieden waarop u rekent.

Voor particuliere klanten voorzien we elke twee jaar een persoonlijke doorlichting. Wanneer u in de tussenperiodes vragen hebt, bent u altijd vrij om een afspraak te maken.

Wat bij schade?

Eén telefoontje en wij regelen de rest.
Lees er hier alles over.

Wenst u vrijblijvend een verzekeringsvoorstel op maat?