Ons kantoor

Al sinds 1971 een huis van vertrouwen

Zakenkantoor Vanhees biedt als all-round zakenkantoor op vier domeinen een totaalservice aan particulieren, zelfstandigen en KMO’s: verzekeringen, beleggingen, kredieten en dagelijks bankieren. Als onafhankelijke makelaar zoeken en vinden we voor elke klant het optimale voorstel op maat. We maken er telkens een erezaak van om ons voorstel persoonlijk en helder toe te lichten.

Sinds de oprichting in 1971 bouwde Zakenkantoor Vanhees een klantenportefeuille op van meer dan 2.000 particuliere klanten en 300 zelfstandigen en KMO’s. Met elke klant streven we naar een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Persoonlijk contact met de zaakvoerders

Zaakvoerders Ruth Vanhees en Luc Gijsen staan samen met hun drie gespecialiseerde medewerkers persoonlijk in voor een kwaliteitsvolle klantenservice.

Wij investeren bijzonder veel in opleiding van onszelf en onze medewerkers. Alleen zo verzekeren we onze klanten op alle vlakken van het beste advies en de beste producten.

Liesbeth
Schoolmeesters
Bank & verzekeringen liesbeth@vanhees.be 089/700 252

Veronique
Moors
Bank & verzekeringen veronique@vanhees.be 089/700 253

Christel
Mulders
Schadebeheer christel@vanhees.be 089/700 254

Alleen een totaalaanpak rendeert

Klanten die ons het totaalpakket toevertrouwen van hun verzekeringen, beleggingen, kredieten en dagelijks bankieren genieten van de grootste voordelen. Deze vier domeinen hebben onderling verschillende raakvlakken en overlappingen, zodat alleen een totaalaanpak rendeert.

Wij analyseren grondig uw persoonlijke situatie en verwachtingen, waarna we volledig op maat een compleet voorstel presenteren.

Persoonlijke service, toch uiterst professioneel

Onze geautomatiseerde interne organisatie geeft ons de mogelijkheid veel tijd te besteden aan persoonlijke klantencontacten. Zo vertrekken we steeds van een elektronisch klantendossier dat alle verzekeringspolissen, e-mails, telefonisch overleg, brieven,… van één klant verzamelt.

Dankzij dit systeem heeft elke medewerker meteen de juiste informatie bij de hand wanneer u ons contacteert.